sjuk, sjukare, LINA


Gissa vem som är sjuk! Jo jag. Hade hade bara ont i halsen tills inatt. Nu är jag dunderförkyld. Och igår hade jag löss också. Det började på morgonen. Jag trodde det kliade i håret, inte nog med att vi hade haft ett jobb om löss i skolan. Jonas vaknade och frågade vad som var fel eftersom jag stirrade i taket.

- JAG TROR JAG HAR LÖSS!


Jag tvingade Jonas att starta datorn så jag kunde gå och och kolla vad fan jag ska göra. Jag jag vet att jag nyss har haft arbete om löss. Men det var morgon och jag hade inte kissat och jag var hysterisk! När jag hade tagit reda på fakta på självrådssidor samtidigt som jag gapat och skrikit "Jonas var är din mamma!, var är din MAMMA?!" Det slutade med att jag tvingade jonas att börja kamma igenom mitt hår på upplyst vis över ett vitt papper. Stackars Jonas.. När jag märker att jonas har ingen aning om vad han letar efter eller vad han gör hör vi dörren öppnas och Jonas kutar ut i hallen.

- MAMMA, Lina tror hon har fått löss. Jonas mamma tog kammen och hon visste direkt vad hon skulle göra ocgh vad hon höll på med..

Nej jag hade inte löss, men nu har jag blivit förkyld istället. Och eftersom jag ser ut som en svullen häströv tänker jag låta er njuta lite av att få se hur jag ser ut, och min snorpappershög som jag gjorde under en timme.












LISTA ÖVER TIPS NÄR DU ÄR FÖRKYLD
  1. Smörj in näsan och överläppen med idomin så du inte blir torr.
  2. Nys i amrväcket
  3. Samla alla snytpapper på ett ställe så du slipper otrevliga överraskningar när du blir frisk
  4. Snyt dig inte när du ligger på rygg
  5. Snyt dig inte IGEN när du ligger på rygg
  6. -"-
  7. Låt inte din kompis arkivera ditt utseende när du är sjuk
  8. DÖLJ ingenting; ignorera 7
  9. Försök undvik att få orgasm, man blir helt utmattad, för utmattad, det känns som man ska dö
  10. Leta upp folk som vill ta hand om dig!
  11. Bli frisk!

Ha det gött

Förlåt...

Har inte skrivit nå idag, ledsen för det... är precis hemkommer från en liten raggarunda. Jävligt kul att få höra lite positiva reaktioner om mina blogg irl. Jag skulle nämligen in till stan och fick skjuts med en kompis. I bilen satt en annan kompis som sa att hon älskade min blogg för den var så rolig. Tack för det.

Hände en annan grej i bilen också. Vickan som övningskörde och hennes pappa satt bredvid henne. vickan skulle berätta en rolig grej om när hon hade fått för sig att två kompisar till henne skulle få ihop det. Vi kan kalla dom kalle och Johanna eftersom Johanna vill vara anonym. Det var nämligen så att Vickan skulle tala om detta för Johanna och ropade till sig henne..

-Johanna, du ska få snopp ikväll!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NEEEEEEEEEEEJ! JAG VILL INTE HÖRA MER! För mycket information! USCH! Det var inte Johanna som utropade detta utan vickans pappa som satt i bilen... Jag tyckte det var väldigt roligt, för kan ni tänka er själva om ni skulle vara i den situationen. För er som är i min ålder så ska jag göra ett secnario framför er... Ni sitter vid ett bord med mamma och hennes två kompisar och helt plötsligt utbruter eran mamma att hon vill ha snopp! Man börjar vrida på sig och känna sig väldigt obekväm om man man inte som jag skulle gjort...
- MEN MAMMA!! USCH! Fy, tvi tvi... jag vill inte höra.
Jag kan faktiskt också ha känsliga ämnen. Och jag kan bara tänka mig er som inte är så känsliga.

Ha det gött

On the road again

Jaha, stressar runt och försöker packa nå vettigt ifall man skulle åka hem ikväll. När jag packar är jag hysterisk och stressad. Det flyger kläder överallt! Så den här gången försökte jag tänka annorlunda (precis som alla andra gånger) Så jag vek ner alla kläder fint i väskan. Sen kom jag på att det som låg längst ner, ska jag ha på mig så jag börjar riva i väskan igen. Och så är det kört, det slutar med att allt ligger nerknöcklat och ut och in i väskan...


Någon annan som känner igen sig?


Ha de gött

Godmorgon

Nu har man pallrat sig upp ur sängen. Halsen är otroligt rasslig, har så ont. Funderar på att åka hem redan ikväll om nån kan övertyga mig. Vi har lov nästa vecka, så måste packa en hel del. Måste ju säga att jag är på riktigt bra humör efter gårdagens "slaget om siljan" som många redan vet så även fast jag inte pratar mycket hockey så finns det allt ett intresse.

Jag var ett riktigthockeyluder wannabe när jag var mindre. Jag över driver inte när jag säger att säkert mer än 60% av killarna i min årskull tränade hockey när jag var yngre. Det pratades hockey på rasterna, alla följde vårat MORA IK. På företagen lottade man ut fribiljetter och det var långa listor. Jag minns när mitt hockey intresse väktes. Jag gick i fem eller sexan. Min kompis tjatade till sig att jag skulle följa och jag gjorde det. Just denna gång var det helt värdelöst. Jag ville se på matchen men hon ville springa i koridren och ragga på en kille som jag var lite småkär i. Väldigt komiskt. Jag var så arg. En anna kompis frågade mig nästa match om jag ville följa. Det gjorde jag. Vi stod säkert hela klassen tillsammans på läktaren och skrek. Jag vet inte ens varför jag skrek. Men kul var det, Jag köpte halsduk och tröja och det var sån gemenskap på läktaren. Riktig kul. Man skaffade sig idoler och man man blev helt lyrisk och våt i brallan så fort man råkade se dom. Man hängde utanför två timmar innan matchen börja bara för att se medans dom värmde upp utanför med lite fotboll.

Det pinsamma var just en gång minns jag. Jag och min kompis och jag skulle gå iväg med pappersinsamlingen från skolan. (schemalagt på alla elever). I papparsinsammling låg massa tidningar. Jag bokstavligt talade rensade alla tidningar och så fort jag såg nån artikel eller bild på nån från MIK så sparade jag den. Sen gick jag hem astolt och astöntig och klipte ut allt! tog med dom finaste till skolan och klistrade upp på bänken, ritade lite hjärtan med röd penna. Resten fyllde jag min stora garderob och klistrade upp lite glitter, och var på riktigt asstolt och kär.

Sen på påskdagen när man hade hört på radion att mora hade tagit sig till elitserien så var man inte sen med att åka till mora för att ta emot hjältarna och gråta lite, dom kom ut på isen och man gick ner och kramade alla och när man kramade idolerna blev man SJUK knäsvag, så löjligt och så töntigt, jag duschade säkert inte på fyra dagar ville ha kvar dom. Jag var helt besatt, Jag hade en kompis som kunde utantill alla spelares regplåtar på bilen. Ännu roligare.  Pappa tyckte det var toppen att jag skaffat mig ett intresse så han köpte ett årskort till mig. Moras första mål i elitserien gjordes faktiskt av ingen mindre än min fyrmäning. Tror du man var nå stolt eller? Sen blev mitt säsongskort stulet och jag vågade inte fråga pappa om mer pengar för att kunna gå på matcherna. Där började det avta..

Kommer aldrig glömma NHLknockouten när stora stjärnor kom till mora. Då stod jag utanför spelar ingången och väntade på alla mina nyförälskelser skulle komma ut så jag kunde få autograf, hade ett linne på mig endast där jag skulle spara alla autografer och det var vinter och Lilja kom ut och tyckte synd om mig för att njag frsö och sa jag skulle klä på mig en jacka. Detta skröt jag väl m i säkert ett halvår. Samt att jag fick en puss på kinden av Hossa. Jag var en cool katt som tyckte att jag kunde dö lycklig. Jag skröt. Senare insåg jag att det fanns mer än hockeyspelare i livet.

Inte så roligt inlägg kanske. Men nu vet ni något om mig som ni inte visste förut.

Ha degött

Seriöst.

Jag brukar tycka det kan vara rätt skönt att vara ensam. Men nu när jag är sjuk är det lite jobbigt. Jag saknar ju mamma så jättemycket när jag är sjuk, speciellt om jag har feber. Nu saknar jag Jonas asmycket. Hade velat ha honom här i soffan och bara krypa upp i hans famn och titta på en dålig film och bara mysa. Lite fjöss så där. Den där Jonas har verkligen bara stormat mina känslor och it's al good baby!  Har nog aldrig kännt mig så trygg som jag gör med honom.

Hoppas han inte blir sur för att jag lägger ut lite bilder på honom på bloggen.



 





Sen saknar jag knut asmycket, min lilla skrutt!  Han är verkligen mannen i mitt liv. Eller ja, JOnas och knut är männen i mitt liv. Och så pappa så kart! fantastiska män. Fast vet inte hur mycket man Knut är, han har ju inga bollar. Ha-Ha. Lämnade honom hemma denna vecka för jag trodde inte han skulle få så mycket tid av mig, men det är ensamt i sängen, ingen hårboll som lossar hår utan dess like. Men han är så goo!

Där avslutar jag min kärleksförklaring.

Ha de gött

Kiss och bajs ålder.

När jag var yngre tyckte jag kissochbajs humor var så omoget och äckligt och löjligt. Bara för losers. Och allvarligt, Jag kan tycka det är jävligt äckligt när folk skämtar om bajs och kiss. Igår fick jag höra att jag var i kissochbajs åldern på min blogg OCH i allmänhet. INte för att jag tror att personen som sa det, menade något nedvärderande eller elakt, snarare tvärt om. Men allvarligt, det är skillnad på kissochbajshumor och kissochbajshumor. Jag menar ni måste erkänna att jag skämtar ju om det med finess!

Jag är ju faktiskt, jag säger inte att någon får bajs i hela nöjet eller någon välter en bajjamajja(har fobi for dessa, men det an vi ta en annan gång) Jag skämtar ju om sånt som händer mig och sånt som kan hända. Jag vill vara RÅ så jag är rå. Jag lovar att alla människor har sina lik i garderoben, och mina råkar ramla ut. Jag skäms inte så mycket för jag tror ändå att jag vet vart min gräns går och om folk tycker jag går för långt så tror jag nog att dom säger till. Jag skulle ju inte skriva om sådana saker på min blogg och Facebook om jag inte hade någon mening med det. Jag vill inte vara som alla andra och skriva om min nya handväska för 200:E gången.

Appropå bajjamajjor...
Jag är livrädd så fort jag går in... Jag kan inte prata på jättelänge och jag blundar typ när jag är där inne. Tänk om någon rycker upp dörren, jag menar låsen är ju inte ens lika inbrottssäkra som alla dessa hårdplatsförpackningar till t ex lampor och knivar och sånt. Sen, tänk om nån jävla tattarunge försöker välta den när jag sitter där inne, det är min största skräck! Är det inte sånt alla tattarungar gör nu förtiden, bränner brevlåder och väälter bajjamajjor. Sen alla bakterier, som ni vet är jag hypokondrikter så överallt finns snusk. Tänk alla som som bajsar bredvid eller lite förvuxna tattarungar som har sex där inne. Jag har hört att folk dricker handspriten där inne så jag kan bara tänka mig vad dom mer gör...

Jag var så jävla kissnödig så jag fick lov att skriva om detta när jag hade det i huvudet, nu ska jag slå en drill.

Ha de gött


SKJUT MIG ELLER SKJUT DOM!

Jag tror att precis som jag så stör sig alla på dom här parasitbloggarna. Pissie, dissie och fiskie, cissie och vad dom nu heter. Det här är serisöt, jag trodde verkligen inte att det fanns så blåsta personer. Lyssna här nu, För dom tror verkligen dom är omtyckta... *låter det sjunka in* DOM TROR ATT DOM ÄR OMTYCKTA! dom tror på fullaste allvar att folk bara läser deras bloggar för att dom gillar dom, men det är ju för att skratta åt dom. Det är underhållning och jag borde inte bry mig egengtlien, Men som ni vet tål jag inte själgodhet. Detta är toppen på självgodhet. Jag säger inte att ALLA verkligen alla hatar dom, det finns nog några UFON som är precis likadana och jag är bara glad att idioterna inte sprider ut sig utan håller sig på samma ställe så man slipper vara rädd när man går ut... Just ja, internet, Dessa ufon kan finns i min omkrets dom går på frifot... Jag är rädd..

Nu överdriver jag lite, men jag vet att väldigt många störs sig betydligt mer än vad jag gör, jag tycker ju ilska och irritation kan vara underhållning(som i detta fall). Men det jag tycker är värst, det är att blåsfiskarna tjänar pengar på skiten, bara för vi vill hata dom så mycket och går in på deras bloggar och snokar, det är det som gör att dom kan fortsätta. Jag förstår inte varför folk inte börjar mixtra lite.. Ni, vet hackar lite och ser till att det inte går att komma in på deras sidor. Tänk hysterin, delst salla ufon som inte får sin dagliga dos av idioti och fjortisförebilder som gråter när deras nagel går sönder. Tänk alla blåsfiskar som förlorar pengar och inte kan köpa sina kläder på JC iställer för på HM, eftersom ett boxarlinne kostar faktiskt 150 iställer 70 på HM.

Tänk när dom tvingas bli bleka för dom dra ner på solariumet till en gång i veckan istället för 9. Eller när dom inte har råd att köpa fondation!!! Dom skulle ju bli helt apatiska och inte visa sig på ett tag.. Men jag lovar om ni tycker denna Ide låter lockande så kommer det dyka upp ett nått fenomen att störa er på.

Ha det gött

FÄBOJÄNTAN

I helgen var det kalas. Var lite smårund under klackarna när jag kom hem. Jag vill nog lova att Jonas såg något förvånad ut när jag sparka ur han ur sängen halvtre och hotade han att han skulle ladda hem Fäbojäntan för det var så länge sen jag såg den. Det är en kultfilm men håret på rätta stället så att säga. Jonas trodde nog att jag skämtade men han märkte snart att jag var väldigt allvarlig. JAG SKULLE SE FÄBOJÄNTAN innan jag somnade. Jonas, ladda hem filmen men det skulle ta lång tid. Jag snarkade. Blev ingen Fäbojäntan för mig... Tur var väl de, vad skulle jag säga sen när dom runda klackarna åkte av? vet inte riktigt om jag pallat.

Sitter och har bästa svenskalektionen någonsin. Jag ska jämföra Magnus Betner och Jonathan Swift. Skitkul sitter och lyssnar på Betner nu. HAHA.

Jag har en liten Kupp på gång. Det var en kille som satt här bredvid mig, Jag såg på aftonbladet att det var någon som hade cancer som fick lov att köa till vård. Då sa han att hon var lams och att han borde få förtur för att han var förkyld. Jag blir lite förbannad när folk skämtar om lite allvarliga saker på en hånfullt sätt, så jag ska börja säg< saker i stil med, "Det där du sa nu sårade mig, min bror dog i cancer eller liknande"

vad tycker ni om de?


BIMBOS PÅ BUSSEN

Idag åkte jag buss. Hade jag berättat detta irl så hade jag haft en konstpaus efter det där. Tänk er det igen.

Idag åkte jag buss.

Jag hatar folk som åker buss. (en till konstpaus)
Överlag så är det mest tjejer. Idominläppar, fel nyans på brunkrämen ofrivilligt kort hår(vägrar klippa frisyr utav det eftersom dom "sparar ut" eftersom det gått av av alla stark blekning(man kanske har försökt rätta till det med två teser löshår som ser ut som två snören på var sida om huvudet) För det första, Dom vägrar flytta väskan om det går på nytt folk, öven fast det är överfullt, dom ser livrädda ut för att behöva sitta bredvid nån som har lite snyggare hår, vilket är typ alla.

Två, är dom flera är det kört. Dom pratar överdrivet högt och om väldigt pinsamma saker, typ, hur fulla dom blev på det där sexpacket lättöl dom köpte för dubbla priset av "gamla stoffe" Det värsta är väl när dom vill ha så mycket plats att även fast dom är i samma sällskap så måste dom sitta på varsitt "parsäte". Detta gör att dom måste prata lite högre och lite mer än vanligt. Sen har vi det här när det är väldigt många som går av på samma ställe. Det är fullt med folk i gången och man släpper fram folk lite då och då. Idag när jag skulle gå av bussen var det en tjej som trängde sig lite framför mig för att komma av, jag tänkte väl inte mer på de och fortsatteframåt, då kommer hennes kompis (som är livrädd att komma ifrån sin BFF) och verkligen trycker sig framför mig(jag hade nästan gått förbi sättet som satt på) och hon var så sent ute så hon pressade så mycket mot mig och sin kompis att båda snubblade bakåt lite. JAG HAR BLIVIT GNIDEN AV EN SÅN DÄR LÄSKIG IDOMINSAK!! Jag kände stanken av billig parfym och hårspray.  Jag menar mellan mig och hennes kompis fanns det inte ens utrymme för en väska och så ska ghon trycka sig in där.

är dom så rädda att komma bort från deras best friend forever.. IRRITERANDE.

Ha det gött

RSS 2.0