GodKväll


Jag satte mig nyligen i sängen med datorn framför mig. Höll på att byta om så hade bara bh på överkroppen när jag tog en paus och kikade på dumburken. När jag tittar ut genom fönstret som är framför mig sen jag någon i lägenhet mitt emot. Och när jag tittar dit så går personen lite längre bort och ställer så så det är en gardin i vägen. Jag vet inte riktigt hur han tänkte men om en gardin är så pass genomskinlig så att han ser mig egenom den så borde den vara så pass genomskinlig att JAG OCKSÅ kan se egenom den. Så jag ser ju honom. Jag sitter länge och glor för jag är inte riktigt säker på att han glor på mig. Jag sitter och borstar håret ett tag och efter ett tag känner jag bara för att kolla läget. Så jag börjar vinka med hårborsta mot honom. Hejjar liksom. Och på typ två röda så dyker denna individ ner på golvet. Bara försvinner liksom.

Jävla UFO!

Jaja, nog om spinoer. Jag funderar allvarligt på att gå in i väggen. Det skulle ju vara en lösning på problemet. Eller så kan jag ju bara dra ut tummen lite längre ur röven och få nånting gjort! Jag är som homer simpson. Totalt jävla superlat. Jag är så trött och lat på morgonen att jag vill ha en högra säng så jag slipper använda så många muskler för att sätta mig upp p morgonen. Nu när den är typ två dm från marken måste man liksom hasa sig upp och vända och vrida. Någon morgon ska jag bara rulla ur sängen och se om det är bättre. Men då blir jag väl så jävla vrång så jag ligger kvar där som en platt rutten fisk hela dagen! Åhh - jag vill vara en platt rutten fisk.

Ha det gott. God natt

Irriterande, och Mjölk, Pucko

Som dom flesta i min närhet startade jag en grupp på facebook som heter "jag blir så jävla förbannad". det är mitt livsviktiga uttryck. Det finns så mycket som gör mig förbannad.

Är ni också sånna där människor som äter i en cirkel. Som tror att allting är godast i mitten. Jag äter det mesta i cirkel, utom pizza. Jag äter mackor i cirkel, för det är ju gladdigast och smaskigast i mitten. Samma sak med bullar, mycket fyllning finns det i mitten. När jag käkar winerbröd sparar jag allting det där gula till sist. det spelar ingen roll om det är kladdiga saker heller, det kan vara hårdbröd också. Jag äter allting upp ärtorna först om det finns i maten, jag sparar liksom det godaste till sist. och jag vet att det finns många andra där ute som gör exakt likadant.

MEN - Jag har börjat upptäcka baksidan. Tänk vad jävla förbannad man blir när man t ex köper en cheeseburgare (med äcklig saltgurka). det hände mig, jag käkade runt cheeseburgaren så klart plockade jag bort gurkan. Sen när jag skulle ta sista tuggan och tänkte bara ost och s k kött kvar och stoppe den i munnen hände nått. Någon tyckte väl jag förtjänade två saltgurkor. och jag hade bara tagit bort en. Fruktansvärt irriterande. Inte riktigt min grej alltså..

Kan ju berätta om en annan sak som är lite småkul bara.
Alla vet att jag är en riktig slarver.. även i mina drömmar.
Jag drömde att jag hade fött en liten bebis. Jag låg i min säng och kom på JUST ja, jag fick ju barn för tre dagar sen. Undra vart den har tagit vägen. Observera att jag kallar min unge för DEN. Jag började iallafall rota i sängen och hittade DEN tillslut under lite lakan som låg i en hög i sängen. DEN tittade på mig och sa med tindrande ögon "Törstig". Okej tänkte jag shit vilken cool unge jag har som kan prata efter tre dagar, underbart! "Okej, vill du ha vatten? frågade jag. Men min supercoola snabblärde unge utbrister "NEJ, mjölk pucko!"

Jag kan ju inte direkt säga ett det enbart var "NEJ, mjölk pucko" som fick mig att tveka på om jag någonsin i framtiden kommer bli en bra mamma. Jag ska nog inte ha barn.. Eller JO, klart jag ska ha det, men det får nog vänta ett några år tills jag iaf lärt mig bädda sängen och att spädbarn vill ha mjölk och inte vatten.

Hatkärlek

Igår satt jag och tittade på tv. Anna Anka söker assistent! Det handlade om att hennes undersåtar skulle leta sponsorer till henne. Men kvack anka skryter ju hela tider genom hela programmet "vad ska jag med de till, jag som är fattig, haha! Jag som inte snart ska få alla Paul ankas pengar i en skilsmässa!" Om hon är så jävla rik, varför behöva sponsorer.

Vänta lite vi backar några steg, eller iallafall några mil öster ut från USA! - Sverige. I Sverige är det har en ny sorts parasitsvamp upptäckts. Dom plockar upp lite här och var och dom skriker efter uppmärksamhet, Jag pratar så klart om provoserande uppmärksamus fjortisus bloggus. i Folkmun även kallat fjortisbloggare. När dom här fjortisbloggarna började bli kände så antingen hatade man dom eller så älskade man dom. Nu för tiden tror jag att det förstnämnda är övervägande. I början där så brydde jag mig inte om dom så mycket. Men nu har detta börjat klassas som underhållning och ja nog fan håller det måttet alltid. Inte nog med deras kreativa namn låter som hundnamn så har deras otroliga interlektuell fångat mig totalt. dom pratar om hur dom ska be nån köpa ut och hur dom kommer in på krogen utan att ha åldern inne... HAde jag velat fortsätta i dom takterna hade jag nog fan knipit.

Tålamod, jag ska snart knyta ihop säcken. Alla frågar sig "hur kan det finnas folk som är så pantade?"
Alla vet vem Kissie är va?
- Ja men de är ju hon som är så jävla blåst och skaffar sillisar och retucherar alla sina bilder.
-Jag säger att jag tror att Kissie är den smartaste människan som gjort sig känd i sverige.  Hon är så jävla provocerande. För det första vet hon vad som retar folk, att ljuga. Ja men då ljuger hon, folk hatar henne och dom vill bara hitta mer anledningar att hata henne. Dom besöker henne blogg och hon tjänar pengar, folk vill bara ha mer och mer av hennes dubbelmoral. Och hon vet det. Hon vet att folk blir förbannade när hon säger att hon blir äcklad av folk som handlar på Gina, och sen blir som ännu mer förbannade när dom ser att hon handlar på gina. Hon retucherar sina bilder dåligt så folk ska se det och sen säger hon att hon aldrig skulle göra om en bild och lägga upp. Hon kan göra vad hon vill och skylla på sitt alterego Kissie. Men precis som för hitler så kommer det bli hennes fall, hon kommer tillslut inte känna gränser mellan alexandra och kissie, men hon kommer bli rikare och rikare. PRECIS SOM ANNA ANKA! Anna anka provcerar och blir hatad och vi kan inte få nog av henne. Dubbelmoral. Alla hatar dubbelmoral, det är dubbelmoralen man ska ta till om man vill bli känd, att vika ut sig är så 90-tal.

fortsättning följer...

Ha de gött

RSS 2.0