Roligaste denna vecka!

Läste en artikel nyss på aftonbladet. Det var ganska roligt, Den handlade om en kvinna som skulle på semester i sälen, och så hade hennes gps lett henne ut på en skoterled.. Denna kvinna hade setat och kört bil på en skoterled i 11 km innan hon körde fast...... 11KM!!!

Det finns ju många förklaringar till att man gör nånting sånt här. Detta är mina topp tre.
Har ni fler så dela gärna med er..

1. Det var första gången hon såg snö och hon trodde att sälen och alska var ungefär samma ställe och bara antog att "vägarna" såg ut så.

2. Semester hade börjat lite innan och hon var inte helt nykter.

3. Sinnesförvirrad.

Kan ju tänka mig dom stackarna som hittade henne. Kommer och glider på skoter när det är bäckmörkt och paserar en bil mitt ute i skogen, Haha! Jag hade velat vara en av dom

http://www.aftonbladet.se/bil/article4269986.ab

Dödsjuk!

Nån alsmäktig jävel tyckte nog att jag skulle stannat hemma i helgen.. För det var inte en liten baksmälla jag fick.. Natten till måndag hae jag 40graders feber och hade frossa hela natten.. Men man är väl hårding ;)

Jag hostar som om jag hade kol eller nått.. Eftersom jag har varit hos mammsen i helgen så blev jag kvar här efter att jag upptäckt att det inte var så lämpligt att gå till skolan. Stackars min sambo, helt själv i våran stora lägenhet, JAG KOMMER SNART, JAG ÄR NÄSTAN FRISK NU, HÅLL UT!

Nu ska jag göra nått som är mindre ogenant.. När jag blir sjuk, helst när jag har feber, blir jag väldigt gnällig när jag ska sova.. Om jag inte kan sova på natten kan jag ligga och gny för mig själv som att nån skulle höra mig och tycka synd om mig.. ICKE! Jag ligger där och gnyr som om jag ett litet djur på dödsbädden, och jag skäms som fan för dig.. Nu kommer det mest genanta.. Jag är 17 år, och när jag är sjuk och jag ligger och gnyr händer det inte allt för sällan att jag gnyr; mamma..mammaa..
Ja rästen kan ni ju räkna ut:P Ja jag är som jag är men aldrig som jag ska. För ett halvår sen trodde jag aldrig jag skulle erkänna något sånt.. Men nu känns det som att jag har inte så mycket att skämmas över än mig själv, och det kan jag inte göra så mycket åt:D Bättre låta folk veta vad dom handskas med..

Hare gött och krya på mig:)


Avundsjuka

Nu var det jävligt längesen jag skrev! Jävlar lär komma igång igen.. Jag har kommit hem från afrika nu. Det var riktigt häftigt där, hoppas jag kan visa nå bilder igen..

Min katt lär kastreras.. Jag har berättat omhans kiserier förut.. nu är det kört. Klockan var runt tio när jag skulle krypa ner under mitt sköna duntäcke och bara mysa mig litt sömn.. SÅ FAN HELLER! jag hinner sticka in benen under täcket.. DET ÄR PISSBLÖTT..

Jag blir så jävla arg..Så klockan elva stod jag nere i tvättstugan och försökte få nån ordning på alla täcken och kuddar som blivit drabbade.. Kattjävel, så jävla synd att han är så söt..

Jag tycker det här med avundsjuka är så himla intressant.. Jag vet inte men jag tycker det är så kul att människor är så snabba att hitta fel och klaga på vad andra gör.. Dom inser inte att dom kanske skulle gjort samma sak och att det inte är så farligt egentligen.. Dom är bara snabba att låtsas dom har moral och hittar fel jävligt fort.. Hoppsan noll toleransen är ett faktum och det är kört för eran del i framtiden! Hade ni inte klagat från början hade inte alla blivit straffade..

nu blir det väl skandal för att jag skriver så här, här? Det skulle verkligen vara grädden på moset.

Ha de gött ;)

RSS 2.0