NAKENCHOCK NUMMER 4!!! och lite svinfobi

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag, hört att ni saknat mig. Förlåt förlåt!!

Måste ju bara tala om för alla, jag har permanentat mig! jag är en riktigt krullis nu. Ashett. Jaja, Jag var nyss ute på balkongen, kikade runt lite. HOPPSAN!!!  där stod en kille med inte allt för mycket kläder på sig. Nämen oj, han har ingenting på sig, lite småslapp röv, men klandra mig ej, det är alltid kul att titta på folk som näckar omedvetet. Försökte kika lite mer och se om man fick se nå spännande. Men då försvan han, sen dök han upp igen och raggla på sig ett par brallor... Jag undrar va fan den här killen gjorde naken i köket. Och då undrar ju säkert varför jag alltid springer runt naken, men jagb har ju liksom alltid en anledning. Jag menar, bananflugorna måste ju bort öven fast man är näck liksom. In i det köket måste vi kika oftare.

Okej, svininfluensan... Jag är hypokondriker, eller jag har blivit det sen första snubben dog i svininfluensa. Så fort nån hostar eller nått, så bara backar jag och skriker svininflunsa! Jag tror nog att alla i min närhet har hört min fråga "har du svininfluensa?" och folk blir lite lätt stötta av det. Typ som om man anklagar dom för att ha flatlöss. Jag ber verkligen om ursäkt till er som tar illa upp. Men jag är så jävla rädd att bli sjuk i den där jävla influensan.

Ha det gött

NU ÄR DET FAKTISKT SLUT PÅ FÖRRA VECKAN, PORRFILM! :O

Jag har faktiskt inte skrivai helgen och det är inget ovanligt.


Jag har haft en pissdag, älskar ni bara inte när morgonhumöret hänger med en hela dagen. Jag har nog spottat och fräst åt allt och alla. Jag glömde släcka lampan vaknade försent. fastnade framför vakna med the voice, ont i halsen hann inte äta frukost. Bläää. Det är svårt att skriva nå roligt och underhållande när man är på kasst humör. Men jag lovar att skriva nå skojjigt innan jag går och lägger mig!

Ååååh, Nej nu glömde jag en sak. Jag orkar inte radera det andra jag skrev så jag forsätter bara..
Är det någon som sätt Rammstein - Pussy? Det har stått jättemycket om det i tidningarna och allting.
Att den borde klassas som porr eller nå liknande. Så jag tänkte, nej nu jävlar ska vi kolla upp det här, man måste ju vara med i svängarna. Jag började med Youtube, så klart... Hittade en och satte igång och tittade.hmm.. kass låt... hmm, GROVT censurerad? Va fan.. Hur grovt kan det vara liksom?

försökte hitta en annan men det var nå jävla lureri. Sen såg jag massor där det stod att att youtube tagit bort alla videos pga av nån jävla lag.. MEN VA FAN! Så jag gick in på googlevideos och hittade den.. Tittade lite, och ungefär så här tänkte jag under låten;

Jaha, oj lite sexiga brudar, ovanligt liksom(ironiskt) väldigt sexistiska, Oj han bet henne i rumpan, SHIIIT vad porrigt då.. (ironi) vem va fan det är ju inte så dom har sex. OJ, jävlar vart kom den tutten  ifrån, iofs inget ovanligt med pattar ser man ju överallt. Oj, det där ser ut som ett hett förspel.. fortfarande inge farligt, jävla massa gnäll om ingenting. OOOOOOOOOOOOOOJ,  jävlar fart kom den närbilden på snoppen ifrån, OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHH JÄÄÄÄVLAR vart fan kom den fittan ifrån... och jävlar dom är helt näck, oj shit dom har verkligen sex, oj shit, dom zoomar verkligen in hennes mutta, och hennes fiingrar i den. MEN JÄVLAR MAN FÅR VERKLIGEN SE ATT DOM HAR SEX!!!! AAAAAAH, Jaha, där var låten slut och hon fick saggepå ryggen..

Jag var helt i chock efteråt. Sen tänkte jag, okej, undrar hur många tonårspojkar som runkat till den där filmen, haha. och undrar hur många gånger den tonårspojken runkat till den filmen. HAHA. Så Japp, Jag tittade på Porrfilm igår. Samtidigt som jag lyssnade på en kass låt.


Ha det gött

GAAAAH NATTSTÄD

Måster bara säga att det är så kävla kul att så måmga läser mig blogg.

Jag känner lite varje dag hur jag ska kunna överträffa mig själv efter varje roligt inlägg jag skriver. "självgodhet".

Igår var jag lite arg/ledsen och kunde inte sova. Så klockan halvett på natten började jag städa. och bara för att jag var så frustrerad så diskade jag för hand fast det fanns plats i diskmaskinen. och fladdra runt där i lägenhet och skulle just till och dammsuga, jag hade bökat fram den där jävla damsugaren och satt i sladden och slagits lite med den eftersom munstycket ALDRIG vill som jag vill. Alltså ibland undrar jag om alla dammsugare har nått ont mot mig för jag lyckas ALLTID få röret i huvudet när den ska ut från skrubben eller nått. Så efter slagsmålet och jag skulle precis trycka på knappen. Klockan är för fan ETT! Man får inte dammsuga klockan ett på natten. Det är ungefär här som jag börjar bli mer förbannad än frustrerad och ledsen. Så jag gik och la mig och lyssnade lite på MIKA - WE ARE GOLDEN och så tittade jag på detta klipp med Jim Carey som jag alltid tittar på när jag är nere. Jag bluir så glad av den, för man ser verkligen hur lycklig han är.


 



Fick lov att göra den lite större. bara för den är så bra.

Sitter på praktiken och snart är min lunch slut. Så nu ska jag skita i er!

Ha det gött


FASCINATION, Min dolda talang

Jahapp. Jag satt nyss och diskuterade med en kompis. Och seriöst detta måsta ni läsa. För jag måste ha en dold talang. Jag känner liksom på mig när folk kommer få ligga eller om dom nyss legat. Vi kan diskutera detta en annan gång men. Jaa, alla föds  vi med en gåva. Och jag har flera!

【★】 Lina. säger:
vad ska du hitta på då?
kompis säger:
kanske vara med en polare, får svar imorrn
【★】 Lina. säger:
Vad för polare liksom
kompis säger:
*****, en gammal klasskompis
***** kommer på lördag

【★】 Lina. säger:
Haha
förstod väl de

kompis säger:
förstog vad
【★】 Lina. säger:
att du skulle få ligga lite i helgen
kompis säger:
hahahahaha  
varför förstog du det?

【★】 Lina. säger:
Kände de på mig
kompis säger:
yeah right
【★】 Lina. säger:
Känner ofta det på mig... när folk ska få ligga... hmm. kanske inte en bra talang
kompis säger:
ställ upp i talang 09
【★】 Lina. säger:
jag står i publiken och har porecis talat om för alla vad jag har för talang. sen börjar jag peka ut folk i publiken. "du får ligga ikväll... du får ligga ikväll... tyvärr du kommer inte få ligga på länge, och du där kommer få ligga mer än en gång ikväll"
kompis säger:

hahagagagaggahahahahhahahaahahhahahahahha
hah
【★】 Lina. säger:
Det seniariot ska vi nog få ordning på
kompis säger säger:
awsome


Sen måste jag ju skriva om en toppenlåt verkligen. Ni känner nog igen den. Den är riktigt inspirerande och jag blir riktigt glad när jag hör den. Så är du lite deppig GIVE IT I SHOOOOT!
Eller fortsätt vara bitter din lilla bitterfi*ta.




Ha det gött

Dåligt uppdatering. STORA BAJSDAGEN, är du redo?

Nu har ni väl börja bli vana med att jag uppdaterar alldeless för mycket. Men det är sämligen så att jag har ju varit hemma och varit sjuk. Nu är jag backontrack, I just looooove those pills. Det är bara magkatarrtabletter men när man haft ont i magen konstant i tre veckor är det ganska skönt att bli kvitt.

Idag var jag på praktiken på eftemiddagen och rullade min första permanent(på docka) och för att vara första gången gick det riktigt bra. SUPER faktiskt. Så nu har jag skrivit lite allmänt. Vad ska jag berätta om nu då...

Jag tänkte lite på en sak. Det här med att jag är förstoppad.. Hur fan kommer det sig, jag som försöker bajsa varje dag. Och det är ingenting jag skäms för jag kan skita med öppen dörr. Japp, ni får tycka att jag är hur jävla äcklig som helst, men det finns faktiskt två saker som är väldigt tabu och prata om och just dom två sakerna rör alla! En utav dom kanske vissa personer inte har så mycket erfarenhet, men den andra, är jag HELT JÄVLA säker på att alla gör. Japp, till och med du som läser. Japp, Jag vet att du går på toa. Jag vet att du kissar, och det viktigaste av allt, du BAJSAR. Och vet ni vad, t o m blondinbella bajsar, och drottningsylvia. den andra saker, är sex! Japp på nått vis har alla med sex och göra och om du inte kommer på nått så kan jag ju tala om att du inte kom med storken if! (och tomten finns inte) Så varför ska det vara så äckligt och skämmigt att prata om bajsar och pruttar. ALLA GÖR DET! Och hur äckligt du än tycker att det är så tänker jag fortsätta att bajsa med öppen dörr. och prata om min förstoppning. Fast ibland kan jag faktiskt hålla med om att man inte ska skita med öppen dörr.  Och jag pratar inte om bajs för jag tycker det är så jävla roligt och jag inte hade nån kiss och bajsålder. Jag är bara så trött på att alla ska prata om smink och mode. Något som inte rör alla. Jag tycker bara man ska våga prata om sånt ingen annan pratar om.

om ni tycker jag går för långt får ni säga till, Om nin inte är redo för min naturlighetsrevoletion.

Jag skippar att lägga in en bild på bajs. Men men. Lite senare tänkte jag att jag ska berätta om när jag bajsa rött(inte blod)

ha det gött

MIKA - WE ARE GOLDEN

Jag har aldrig varit big fan av denna påg. men när jag hörde denna låten första gången var det nått speciellt med den. sen såg jag videon. och då såg jag det, EXAT SÅ DER LÄR JAG SE UT NÄR JAG STÄDAR! Helt sjukt. jag springer verkligen runt så där. eller när jag är hemma själv. bara "rockar" ut varenda ton överdrivet mycket. och så är man helt slut. Så ni kan väl kika på videon och så kan ni tänka att det är jag som springer där så får ni nog ett gott skratt. För vi har typ samma stil på dansen också.;)



God natt på er


Ha de gött

ARG, MITT MORGON HUMÖR

Vad är det för fel. Här försöker jag vara stört sur på Jonas, men hur lätt är det när han bara säger att jag är söt när jag är sur. eller när jag försöker vara sur. Sen går jag in på facebook och skriver "vad gör du nu" om att jag försöker vara sur. då är det mer än en som komenterar och skriver att jag kan väl inte vara sur, jag är ju bara söt när jag försöker vara sur...

Och vad gör det med en då, man blir bara ännu surare.. Haha, nejdå. Jag är inte så sur. Nog för att jag har ett jävla humör men, man måste välja sina strider. Fast på morgonen då kör jag över allt.

känns nästan som jag jag måste berätta en lite historia. En morgon, när jag som vanligt hoppar upp u sängen och säkert beter mig som en zombie som är  hungrig och slöukar allt i den väg. Jag och en till stod framför spegeln. Och då kom person tre fram och började tjaffsa, Om man jämför det med nått så skulle man kunna kalla det att person tre verkligen tiggde om att få gräva sin egen grav. Men eftersom jag är en så snäll och lugn person tycker jag det är bättre att de personer som är "in my fce" en chans att backa innan jag flyger på dom och slukar dom hela med lite grädde på toppen. Iallafall, Person tre som hade varit riktigt dryg och jobbig mot mig dom andra mornarna men då hade jag svalt mina aggresiva tankar och skrattat lite(man vill ju ändå inte såra nån). Person tre kommer fram till spegeln och börjar dryga sig "Lina, God morgon, är du vaken, är du glad idag. bla bla bla" Person ett(jag) fortsätter stirra in i spegeln utan att ljud och bara kammar sitt hår. Person två som står bredvid mig ser nog vad som håller på att hända
"Du bör nog sluta med det där, för du är väldigt dryg och till slut kommer ud komma till en punkt när Lina inte tycker det är roligt längre"
Person tre gör ett sista försök. Person ett stirrar in i spegeln, Person kniper ihop munnen och vänder på klacken och går in köket. Jag tror inte att han ska jävlas med mig nå mer på morgonen.

Inget ont om Person tre. Han är rolig och visst kan jag skratta åt det nu. Och jag vet att han inte menar nå illa. Men just i den stunden önska jag att jag var själv.

Ha det gött

NAKENCHOCK NUMMER3

Jaha, då var vi en till som näckar för grannen. eller ska jag säga grannarna. Emma var här innan sin dansträning och hon skulle byta om här. Självklart har hon lästg min blogg och så på skojj
"Kanske jag ska gå ut och näcka för dina grannar" Så gick hon ut på balkongen i bara trosor
"Tror du dom blir tokiga nu när dom får se mig" Och så gick hon runt på balkongen och pilla sig lite på trosorna med en sån där min som bara emma kan göra. Sen skulle hon gå fullt ut. Hon slängde upp ena benet på räcket. HAHA, sen dundrar emma inslubblande i vardagsrummet,
"Det är ju en hel jävla barnfamilj där ute på gården, Nej gud va hemskt, nej kolla han sitter och leker med sitt barn där ute och så slänger jag upp benet, det är nästan så jag måste gå ut och be om ursäkt"

Haha, förlåt emma.

Ha det gött

TARMEN, KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS

Japp, du har man precis varit på vårdcentralen. Jag tror jag satt och pratade med doktorn i typ en timme. Sen skulle vi sätta igång undersökningen. Jag fick ligga på en sån där brits med papper på vet ni. Supermysigt verkligen. Hon skulle lyssna på mitt hjärta och puls och allt möjligt. Sen klämde hon lite på magen. Sen trodde jag det varklart. Haha, inte då.
"Jag hade velat göra en tarmundersökning på dig, det innebär att jag för upp ett finger i analen och klämmer lite, du får säga till ifall det känns obehagligt."

Jag såg mitt liv passera i bilder. Jag såg framför mig hur en person skulle råka gå in i fel rum eller att jag skulle skita på mig.

När jag låg där och höll på att dö när jag hade hennes finger där frågar hon "Känns det konstigt? obehagligt?" vad ville hon jag skulle säga. SJÄLVKLART ÄR DET OBEHAGLIGT, en främmande människa har  ett finger i mitt arsel och RÖR RUNT! Eller Nej, det är helt okej, detta gör jag varje dag. Pff, Det första var det jag tänkte, men det andra var absolut inte det jag sa. Jag försökte vara så neutral som möjligt. Det gick bra och och hon gjorde väl bara det hon fick lov. Hoppas ingen ska käka lunch nu.

Jag fick iallafall diagnonsen förstoppning oc
h magkatarr. Så nu blir det till att knapra piller.


Ha det gött

Lovade Elin

Lovade Elin att skriva att jag älskade henne för hon skickade bilderna från sommaren, som jag TJATAT OM I TVÅ MÅNADER TYP!!!

Så... Jag älskar dig Elin♥

Ha det gött

SUPERINLÄGGET UNDER. IRONI

Ojoj, jag har fåt publikrekord och en jävla massa bra kritik för mitt förra inlägg. Vad skojj. Hoppas det kan sätta igång lite tankar hos folk.

Har just lagat så där jävla mycket mat med så där jävla mycket ingridienser som man måste smaka på så när man väl ska äta den färdiga rätten så är man så jävla proppmätt att man inte orkar äta nå. Jag tror jag satt i en timme och försökte få i mig den där wokgrytan. Visst var det gott men... Jag undrar om det kanske är därför det är så få ungdomar som lagar mat numera. Jag menar med alla dessa dieter. Det är ju livsfarligt att äta sig mätt för en blond liten tunn sak som bloggar och ska bli nästa Linda Rosing.

Appropå Linda Rosing... alla såg väl säkert inte bigbrother reprisen i sommar med säsongen med Linda Rosing. Okej, Ja, hon hade sex i tv, Okej, ja hon blir full på två cider men utöver det, började jag faktiskt tycka om henne. Hon såg ju helt normal ut och hon är interst inne en god människa(pratar fortfarande om "bigbrotherLinda") Hon var väl inge bra föredömme. Men hon var inte elak mot nån vad jag kunde se. Hon var liksom en i m'nden som försökte sticka ut som inte är ovanligt idag. Men vad hände på vägen liksom. VARFÖR OPERERADE HON SIG?! hon var ju faktsikt riktigt söt förut.




Gissa vilken som är före och vilken som är efter...
Nu har Linda Rosing iaf tagit sig i kragen och spörungit bort från blåsvädret och hon försöker inte få uppmärksamhet genom att sitta här och skriva onödiga saker om andra människor som jag.
Hon försöker leva ett normalt liv och jag tror nog att hennes moral har funnit där hela tiden.

Och varför jag slösade min energi på att skriva om henne har jag ingen aning om. får väl se om jag kommer ta bort det eller ej. Men har man brist på roliga händelser som ni säkert saknar så har man.

Eller så kanske det är ett PRTRICK?!? ;) Vem vet liksom. Man ska ju tyligen skriva någonting om någon provocerande kändis så blir man ju tydlgien superkänd här på internet. Bara inte nån får för sig att det är någotbloggkrig mellan mig och Linda rosing. Haha. Nu var jag bra självgod va?

Ha det gött

JAG MÅR SÅ BRA! Så jag tänker skriva ett seriöst/underhållande/allvarligt inlägg... och rubrik. HAHA

Det finns många typer och kategorier av människor. Idag har jag funderat lite på självgoda människor.
Men det finns många typer och  kategorier om självgodamänniskor. Det finns dessa bloggfjortisar som tror att om man är hatad så har man lyckas och som tror att alla älskar dom och är avundsjuka på just dom och inbillar sig att alla vill vara som dom. Deras videobloggar kan användas till mycket.Man jag kan säga redan nu att jag skulle kunna tänka mig att använda deras videobloggar i uppfostringssyfte till mina barn "så har kan man bete sig om man vill att väldigt få personer ska tycka om en och att folk ska förakta en" Eller som underhållningsyfte, göra det till en helkväll och sitta och dricka lite öl och istället för att titta på nått kasst humorprogram så drar man igång deras små videobloggar där dom står och verkligen skämmer ut sig. Jag tycker så synd om dessa tjejer. Vad händer sen när dom mognar och inser vad folk tar dom för. Jaja. nog om dom.

Det finns en annan kategori. Jag ska förklara ett scenario.. Vi hade en diskussion om religoner och sexuallitet i nian en gång, och diskussionen kom in homosexuella killar. dom flesta killar i klassen tyckte det var äckligt och sa att dom var rädda för dessa "bögar". Jag bara detta som ett exempel. Jag har verkligen ingenting emot homosexuella varken killar eller tjejer. "Bara dom låter mig vara ifred" Låt mig ställa frågan då, tror du alla tjejer kommer stöta på dig med? För vad är det egentligen som får en kille att tro att bara för dom träffar en kille som är homosexuell att han kommer stöta på just honom. SJÄLVGODHET?! Det är så roligt för dom sättwer sig själva på en peidistal och tror att alla gaykillar vill ha dom. Tror ni att alla tjejer vill ha er med?

Min favorit självgoda människor vet jag inte riktigt vad jag ska kalla. Det är dom människor som är så där jobbigt självgoda att dom tror att bara allt handlar om dom. T ex om man säger att man inte mår nå bra. "Är det för att jag är så jobbig mot dig"
Eller jag säger talar om att jag inte kunde sova igårnatt..
"Nej du låg väl och tänkte på mig"
Oftast killar som tror att detta är charmigt när det oftast bara får en att rynka pannan ett litet tag.
ett litet tag senare "blev du irriterad för att jag sa att du tänkte på mig" ehmm.. hade glömt det men tack för att du påminde mig.
"var det mig du skrev om på din blogg" Det vore ju det optimala. Den eller dom personerna jag pratar om nu känner väl bara att "äntligen äntligen har hon tänkt så mycket på mig att hon fick lov att skriva ett blogginlägg om mig.. WIIIIEEE!! "

Men syftet med detta inlägg var att få ut lite åsikter som jag har och för att underhålla lite. Fast å andra sidan tycker jag inte att jag ska behöva försvara mina åsikter för det här är min blogg. Och jag säger vad jag vill!

Undrar jag ska gå och näcka lite för grannarna. dom verkar gilla det för han står ute på balkongen och glor in i vår lägenhet dagarna i ända.

Ha det gött

Mina nära och kära

Idag ska jag vara lite fjössiga och inte så jävla rolig som jag brukar.
Jag har blivit helt kär i en låt, som får mig att tänka på Jonas och på alla mina nära och kära.
Dom betyder så mycket för mig och jag skulle hoppas verkligen att att alla lyssnar på denna låten för den är så fin. Den heter "du är allt" med Sonja alden




Ha det gött

Mensvärk och pungspark



Alltså, Jag vill ha stora brillor! Jag har inte ens synfel men jag tycker det är så himla snyggt med ett par snygga bågar. Har sett ett par som jag vill ha, med fönsterglas såklart. Men när man är en fattiglapp blir det lite svårt.

Idag vaknade jag med världes jävla mensvärk... Jag har länge funderat på det här med mensvärk. Har ofta fått frågan om hur det känns att ha mensvärk, precis som jag har frågat om hur det känns att få en spark i pungen. Jag jag tror nog det är ungefär samma känsla?


Ha det gött

guitarhero

Sitter hos min kompis robert och spelar GH. AskojjDet är inte lätt att vara alla till lags när man är hemma. Måste åka hem oftare så man hinner med alla. Det är stora klipprundan nu när man är hemma. alla vill man ska fixa just deras hår och när man känner sig trött och hänging är det svårt. Sen ska man träffa familjen lite avslappnat och vänner. Utan att göra någon besviken.

Nu är det dags att gå vidare på listan.

Ha det gött

VEM FAN ÄR DET SOM SKRIKER?!?!

Idag är en sån där dag, dom man blir helt slut av. vi hade egen hårvård. Donat upp mig lite och klippt mig. Alltså, om ni vill se fler bilder på min blogg får ni säga till. Men om det kvittar så skiter jag i de.

Har varit barnvakt idag. När mamsen skulle åka ville ungen völja med så hon klamra sig fast i mamsens ben och jag fick dra loss den lila krabaten. När hon väl lostnat så satte hon sig i soffan och grät för fulla muggar. När jag kom och skulle försöka tröst henne. Då skrek hon så jag trodde lungorna skulle följa med. Jag visste jag skulle få lov att handla snabbt. Så jag tog satts och skrek allt vad jag kunde. Jag skrek och hon skrek. Men efter ett litet litet tag upptäckte hon att jag skrek och blev mäkta förvånad. Hon tittade undrade på mig och undrade va fasen jag höll på med. Hon tittade på mig med en blick jag aldrig fått. Sedan blev hon tyst, stängde munnen och vände sig mot tvn och fortsätte titta på tv som hon gjorde innan mamsen hade gått. Jag vet inte om det var den bästa metoden, men den funkade. Jag undrar vad som rörde sig i hennes lilla huvud.

undrar bara vad grannarna trodde när dom hörde välrdens illvrål från våran lägenhet. Jag är förvånad att vi inte fått någon varning än.

Ha det gött

Nakenchock nummer två

Nu blev ni nyfikna igen va.. Eller så tycker ni bara att jag ä jävligt tråkig som pratar om mina nkna pattar inför förvånade åskådare.

Nu är det såhär att vi har några väldigt återkommande åskådare mitt emot. Dom dyker alltid upp på balkongen mitt emot när dom får syn på oss. Det h'nder väldigt ofta att dom tittar väldigt intensivt på oss med granskane ögon.

I helgen när jag och jonas skulle gå och lägga oss så skulle jag dra ner rullgardinen. Jag hr fått en vana att alltid hålla koll på balkongen mittemot för att se om dom kikar på oss och jag blir sällan överraskad. Jag sover i bara trosor och jag ställde mig i fönstret och skulle börja dra ner rullgardinen.. och fick ögonkonakt med våran "stalker" som stod i köket och fippla med något. När han såg mig rusade han ut på balkongen och tittade efter mig. Det var då jag upptäckte att jag inte hade något på överkroppen och kastade mig bakom den vanliga gardinen samtidigt som jag försökte få ner rullgardinen, samtidigt som jag höll för pattarna bäst jag kunde. Jag skrek till jonas att han skulle gå och kika om han stod kvar..
"Aaaah, han har tänkt en cigg nu och står och kikar in i sovrummet"

För övrigt har jag inte så mycket mer att berätta.

Ha det gött

RSS 2.0