Nakenchock och burekn.

Nu blev ni bra intresserade av nakenchocken va? Igår när jag var påväg till duschen upptäckte jag att det var asmycket bananflygor i köket. Jag blev så förbannad att jag tog fram dammsugaren och började härja med dig helt jävla naken i köket, jag undrar vad grannarna tänkte när dom ser mig HELT NAKEN springa omkrång med dammsugaren i vädret? Fast dom har nog sett det mesta vid det här laget.

Idag i skolan skulle på leka burken. Det är den där leken när en räknar och alla andra springer och gömmer sig och sen har man en fast plats som är burken.. Det roliga var att vi skulle leka detta på en parkering. Bredvid vår skola ligger en väldigt populär lunchresturang som alla åker till typ. Och detta var vid ett tiden. Alltså det var en jävla fart på parkeringen. Jag undrar vad alla gamla gubbar, och gummar, killar,tjejer,damer, arbetare tänkte när dom såg massa ungdommar springa runt och gömma sig bakom bilarna. Dom måste trott vi var riktigt efterblivna.  Men kul hade vi. Och jag hörde t.o.m en tant som kallade oss för ligister och trodde säkert vi skulle stjäla hennes bil.

Dagen har varit bra annars. jävligt trött nu. Ska snart ta kattfan med hemåt och vara hundvakt åt mor, sen ska jag och jonas mysa, saknar honom.

Kanske blir väldigt dött i helgen, men det är ni väl vana vid.

Pusskram ha det gött

Tjena. och kossorna i leksand.

Idag har emma, erik och elin varit på besökt. Dom tre stora E i mitt liv.

Såg nyss på nyheterna att dom har haft Demonstration mot Ica i leksand. Dom hade åkt traktor runt i leksand och begärt att dom skulle fortsätta sälja mjölk från milko och inte från arla. Älskar engagemang. Speciellt från bönder för dom brukar ju inte egngagera sig i så mycket annat än raggarkulturen vilken som utöver bilar och musik går ut på att vara så lite engagerad i nått annat än just bilar musik och dyl. Iallafall där jag kommerifrån.

Skänker en stor tanke till mina bönder där hemma, saknar erat oengagemang. <3

Var för övrigt jätte trevligt att E var här idag, alltid lika kul när ni är i närheten.

Idag är det inte lika påfrestande att vara kär. Igår blev det för intensivt och jag saknade honom till död. Men idag har jag inte varit lika ensam och nere. Och det är inget negativt älskling.

Ha det gött.

Den oändliga vandringen, eller det onädliga blogg inlägget

Tjena katter. Tror ni inte på fan att jag försov mig idag... Ovanligt va? Speciellt när lära'n fortfarande är arg efter förra veckans incident som jag egentligen inte tänkt berätta om men det är väl lika bra.

Det var en mulen sommar/höst morgon. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle skita att i att gå, men sandra övertala mig precis innan jag somnade på torsdagskvällen, (firluftsdagen var på en fredag).
Vi skulle samlas på skolan  klockan nio på skolan. Jag vaknade 20 i nio. Jag han inte käka nånting och stod i valet å kvalet att åka buss eller springa till skolan. Jag ringde till sandra och sa att jag aldrig skulle hinna, men hon sa att hon skulle döda mig om jag inte kom. Jag tog bussen och jag kom försent. Men dom hade donat så jag skulle få åka med en lärare. Iaf dit som andra hade hunnit. Väl efter jag anslutit mig till gruppen och vi gått typ 2 mil uppför skulle det orienteras. Jag älskar orintering, speciellt när man inte får veta vad som är norr och vad som är söder på kartan och ingen kompass. INTE! Jag och Sandra gick bland dom första, vi mötte massor som hade hittat jättemånga kontroller när vi inte hade hittat en enda kontroll. Jag sa till sandra "Jag såg hur kontrollstämplarna såg ut, det var I D fyrkant. på dom tre första." (Jag hade sett det på någras protokoll som vi fårgade om hjälp. Så när vi äntligen hittade en kontroll (efter att kutat förbi säkert alla fyra gånger) Fick jag den brillianta ideen att vi skulle fuska. Vi skulle förska göra kontroll genom att sticka hål som såg ut som ett I. Eftersom kontrollen vi hittat var en fyrkant änkte jag att jag rullar ihop  papperet så det ihop rullade skulle hamna emellan två sidor på fyrkanten, Men när jag sedan skulle stämpla så stämplade jag hela den ihoprullade bunten med papper.. Toppen. det var hål överallt på det jävla papperet. så det var bara att leta upp den där jävla kontrollen! När vi till slut hittat alla kontroller och ramla in sist till "basecamp" var det första jag sa "Vi förskte fuska men det gick inte"

I måndags skulle naturligtvis vår idrottslärare fråga inför hela klassen vem som försökte fuksa på orinteringen. ( Han hade inte närvarat men dom andra lärarna hade skvallrat.) Jag skäms väl inte för så mycket så jag räckte upp handen. :D Hoppas att han uppskattade min ärlighet. Eller så är jag inte på plusoäng nu.

Så alltså, imorse ringde han mig och frågade vart fan jag var nånstans. Eftersom att jag som elevrådsordförande skulle ha informations möte för dom nya och gamla på skolan, så Anna var nog inte heller så glad. Men jag kom bara en kvart försent och presentationen gick toppen.

Jävlar var långt det blev.  Nu ska jag dona lite mat

                                                                                                                                                                   
Ha de gött

söt

Jessica säger hej... Jag orkar inte egentligen att skriva nånting. Är så sjukt trött. Jessica är här och frestar mig med godispåse. Jag som går på GI. FY fan.. Jag har fått praktik också. På Attityd här i Falun. Hoppas det funkar bra så jag får vara kvar. Det har inte hänt så mycket ironiskt idag som jag skulle kunna berätta om. 

Jag Sandra och Emelie har kommit fram till att vi ska utveckla min klädstil, eller jag har kommit fram till att dom ska hjälpa mig.

Jag måste tyvärr säga att jag vet att det är svårt att komentera här men eftersom jag är så jävla datakunnig att jag så gott som bara har lärt mig hur man sparar i word så kan jag inte göra nå åt de.. än iaf.

Ha det gott

Dagen var bra tills...

Toppenhelg tsm med Jonas. Men nu har han åkt och jag börjar må riktigt kasst, det är nog inte pga av att han har åkt.
Men jag har så jävla ont i magen. Tror jag håller på att få magkatarr. Skolan drar igång, och man känner sig mer desperat efter kunskap än någonsin. Jag har inge jobb, och jag behöver verkligen ett jobb. Jag har inga pengar alls, allt går till hyran och kattmat och kattsand. Det tär verkligen på krafterna att vrida på varenda jävla korvöre.

Jaja, Jag är väl ändå en person som försöker se det positiva i det mesta och det ska jag försöka göra nu. Jag har iallafall Jonas. Och jag har Knut, även fast hans bajs luktar ganska illa, Knuts alltså.

Ha det gött

Donat, nöff nöff

Första skoldagen idag då. Toppen. Det var så jävla skönt att träffa alla igen! Tycker lite synd om ettorna, dom lär vara livrädda för oss.. Men det löser sig.
Ser ni vad fint Daniel gjort på min blogg?, den ska bli lite mörkare bara. tror ni kommer gilla det.
Jag har äntligen färgat håret, skönt att få bort den där dassiga solblekta färgen nu är det mörkt igen. Så nu är både bloggen och håret donat.

Jag är livrädd för massor just nu. Dels så börjar jag skolan och träffar jättemånga varje dag - hallå svininfluensa?! Som elevrådsordförande bör jag kanske försöka få igenom att dom ska vaccinera oss, hur nu det ska gå till och vem som ska betala det nu då.. hmm, bör tänkas vidare på.

TVÅ, Jag är livrädd att få svinkoppor. Min kusin har det och hennes lilltös, det känns som det kliar överallt.

Jag kommer nog lägga alla mina pengar på handspirt. så får det bli! eller så får jag låsa in mig i en madresserad cell.

Tack Daniel!
Ha de gött Kram

Ett tag sen.. och det underbara fenopmenet utväxt och baslåda.

Nu var det väldigt längesen jag skrev någonting.  Jag har lovat så många att jag ska blogga om ditt och datt. Men Jag har ju inte haft nån dator!!! Nu är jag tillbaka i falun och nu börjar verkligheten på onsdag, vet inte om jag ska skratta eller gråta.

En sak är då säker, mina klasskompisar kommer skratta åt mig och min underbara helikopterplatta till utväxt. Men jag har inte haft så många tankar på att färga håret på hela sommaren förens jag upptöckte fenomenet för några veckor sen när vi skulle ut, HEMSKT! Det ser ut som jag är flintis, eller som mit hår svävar på huvudet utan att direkt sitta fast nån stans. Får nog bli mössa.. i Augusti... undra vad som är värst?

Jaja, Nu i somras skaffade en nära vän en ny baslåda tror jag. Nått nytt som har med ljud att göra. Det var en väldigt intressant vecka. För när detta fenomen dök upp stog det inte på fören min vän stod på min gård och poppade för fullt för han ville visa upp hans nya bejbi. Jonas som sov hos mig då gick och satte sig i hans  bil och dom satt säkert där en halvtimme, dom åkte ingenstans dom bara satt där.  Jag tänkte "Jag lär väl kolla vad som är en sån häftig upplevelse att man lär utmana sina stackars trumhinnor för sin sista verkan på jorden.." Jag satte mig i bilen och jag kan säga det på en gång, öven fast det var det mest bedövande ljud jag varit med om förstod jag inte skönheten.
"Det låter ju bättre" hörde jag någon skrika.
Det var då jag hörde det, det spelades faktiskt en låt där bartom allt dunkade, jag spettsade öronen och jag hörde nån sjunga där nånstans jag förstod att det spelade ingen roll hur länge jag ska plåga mina trummhinnor, jag skulle ändå aldrig höra vilken låt det var...

Fenomenet ; Baslåda

Ha det gött Kram

RSS 2.0