Vad händer på valborg?

Igår ringde säkert jag och elin till varandra tio gånger och frågade och försökte planera vad vi ska göra på valborg. Och vi frågade säkert varandra 20 gånger av och till vad som skulle hända på valborg. och det tog ett tag innan vi insåg att vi INTE kom fram till nått. Lite lustigt var det iallafall.

Det verkar som jag har smittat alla med förkylning. Daniel tackade och bockade för förkylningen och elin klagade lite grann. Jonas är också lite bitter för förkylning. Varför är alla så klena. Jag märkte knappt att jag var förkyld men alla klagade och tyckte jag skulle hålla mig hemma. Nu verkar alla som umgåtts med mig under denna tid som min förkylning härja, ligga för döden. Eller nå liknande.

Lustigt, alla är så blödiga. Nu vill inte jag påstå att jag är värsta coola katten. Men jag kan tycka att vissa människor överdriver när dom blir sjuka. Speciellt karlar, dom blir ju dödssjuka när dom får ont i halsen, dom ligger på soffan och åmar sig om hur synd det är om dom. När dom har lite ont i halsen så är dom som när kvinnor har 40 graders feber. Jag vill inte nämna några namn, men har jag fel? det är den uppfattningen jag har fått om gubbars sjukdomar.

Ha de gött

helgen, sommar, ragg, försovning.. GREAT!

Helgen var toppen. Fast fredagen var inte så bra, sov inne hos min kusin(vi gör de ibland när vi känner oss lite ensamma, sover i samma rum) Jag vakna fem över åtta. Bussen till skolan går fem över åtta. "JÄVLAR, jag har nationella prov idag. smart att komma försent då" Jag hann inte duscha eller nånting. Min kusin var så snäll så hon körde upp mig till skolan. Jag kom i dit. Men fan jag måste sluta försova mig. Eftersom jag blev klar lite tidigare tänkte jag att jag skulle hinna hem och packa eftersom jag skulle åka hem till norra dalarna på kvällen efter praktiken. I helvete att jag skulle hem och packa, min rektor haffa mig i koridoren och sa att jag skulle hjälpa till på mässen vi skulle ställa ut till. sagt och gjort stod där nån timme och blev bara mer och mer stressad. Till slut hann jag åka hem och fick packa på 20 minuter. Praktiken dagen var toppen fick hjälpa till med mycket.

På fredag när jag kom åkte jag och jonas och köpte pizza och hyrde film, mys. På morgonen ringde jag elin. Hon var inte lika glad som jag var.
-mm.
-HEJ, det är fin bästa kompis som ringer.
- Jag hatar dig....
- Vad gör du för nå?
- VAD JAG GÖR?!?!? VAAAD JAG GÖR?!? VAD FAN TROR DU ATT JAG GÖR?!?!
- oj, förlåt. Men up och hoppa nu, du ska köra hem mig.
- jag hatar dig..

Sen mjuknade hon lite så hon blev lite gladare. hon kom och hämta mig och vi åkte till donken för lite frukost klockan var då kvart i tio och jag och elin var sjukt sugna på hamburgare. Men dom började inte servera de fören tio så vi åkte och ställde oss på parkeringen. när klockan var fem i tyckte elin att de var hög tid att stänga av bilen. Men hon sätte på den lika snabbt eftersom vi skulle handla!!
Hela dagen spenderade jag med elin, vi åkte och grilla korv och käka glass på östängs, På eftermiddagen åkte vi hem till mig och började väldigt sakta fixa oss för kvällens festligheter. I fem timmar höll vi på.. FEM TIMMAR. Brudar dom kan dom. Vi åkte ner till "stan" igen och åkte till elins raggs 20års fest. Jävlar vilka sköna snubbar. Vi hade jättekul och jättetrevligt. På natten nångång dumpa elin mig i bruno och jag gled runt med dom ett tag.

På morgonen så tänkte jag att nu ska jag inte ringa och väcka elin. Men hon ringde mig till slut. Och vi bestämde för att gå och mötas. Det var en kille i en bil som åkte förbi flera gånger och tuta och vinka och grejja. Jag insåg snabbt att det inte var nån jag kände men killen gav inte upp. Jag fortsätta ignorera honom och han åkte förbi flera gånger. jag började gå och möta elin och han följde efter mig. efter att han åkt förbi för säkert 25.e gången stannade han.
-VAD?!? Jag var ruggit irriterad
- ehm, Jag ville bara säga att du är så jävla snygg, du är typ det snyggaste jag sett.
- jaha.. tack. Jag var liv rädd.
- Du har ju gått runt halva stan vill du ha skjuts nån stans?
- ehm nej, men har du en telefon jag kan låna? (batteriet hade dött)
Det hade han inte så jag bad honom åka. Jag fortsätta min vandring efter elin. jag gick fram och tillbaka i hela jävla bostasområdet. Jag tänkte att jag måste ju fåladda telefonen. Jag gick till min gamla skola som låg i närheten för jag visste att det fanns sånna uttag som man stoppar i kupevärmare i.. Jag gick dit och utanför skolan stod massa ungdomar från nån jävla innebandycup. Jag försökte ingorera de jag gick på jakt efter uttag till slut hittade jag ett som något hade brutit bort låsen på. Jag plugga in, och låtsades som att jag letade efter nått i väskan. Några innebandy killar såg måtligt förvånade ut. Det funkade inte, så till slut fick jag fråga en om att låna telefon.  Elin var redan nere på stan den skatan.

Till sluta med att jag kom hem och pappa gjorde fläskpannkaka till mig! mums...
När jag sedan skulle åka med bussen insåg jag att jag har tappat mitt busskort, SOM JAG BTW köpte nytt i fredags. Jag blev så jävla bitter och arg men jag fick åka med ändå. Tummen upp för snälla busschaufförer.

dags för sängen..

Ha de gött

Hemma igen.

Då var man hemma igen! Har varit på elevrådsutbildning. Vi var på bodaborg om någon vet vad det är. Det är ungefär som "fångarna på fortet". Dom har massa olika rum/banor som man ska klura och. Både psykiskt och fysiskt ansträngande. När jag hörde detta trodde jag att det skulle vara sunkiga och trista banor. Men Jag har väldens träningsverk och det var riktigt svårt. Det var riktigt kul. Föreläsningar var otroligt bra dom med! Så facinerande.

Det var superkul att träffa nya människor, vi sov 18 pers i ett litet rum, 9 av alla hade jag aldrig träffat. Intressant.
Det hände en rolig grej innan vi åkte hem. Anna var hyperaktiv och ville gå "skottkärra"( ni vet när den ena ska gå på två händer och den andra går bakom och håller i personens ben) med en annan elev. Hennes teknik att få upp hennes ben i hans händer är inte som alla andras. Den vanligaste metoden är att man ställer sig på alla fyra och lugnt och metodist låter den andra blocka upp benen. Hon körde teknik "stå på händer". Hon vände sig med ryggen mot honom, och skulle ta sats som när man ska stå på händer, varav att hon kastar upp benen med fullfart upp i luften framför honom. (framför var iaf tanken.) Istället smäller hon upp benen i full fart mellan benen på den stackars killen som föll ihop i plågor. HAHA!





Jag sov jävligt konstigt i bussen påväg hem. (nypimpade bussen).

 Precis vaknat och tog en bild

Pattlisa nyvaken på bussen - nackspärr


Försov mig..

Idag var det en jävla dag. Eftersom jag inte ville åka till falun på söndag tänkte jag att jag lika gärna kunde åka tidigt på morgonen. Skolan börjar halv nio. Det tar lite mer än två timmar att åka med bussen till falun från mig. efter skolan idag skulle vi åka till typ nyköping med elevrådet och vara borta länge.

Morgonen
Jag hade ställt klockan på halv fem. bussen går sex. Halv sex vaknade jag och tänkte jag skulle gå upp. Jag vaknade halv sex igen och insåg att jag hade missat bussen. tänkte då kan jag lika gärna sova till halv sju och ta bussen sju. vakna fem över sju. insåg jag hade missat bussen igen. FAIL! Tänkte jag ska gå upp halvåtta och ta bussen kvart över åtta. Fast då kom jag på att min bästa kompis kille som skulle till falun skulle åka vid halvåtta så jag ringde, men dom skulle inte åka fören halvnio. NU ska jag fan ta bussen, men jag kan sova till halvsju. Jag somnade om och sov till kvart över åtta. Då ringde jag kompisens kille så han fick hämta upp mig. Jag försov mig alltså TRE gånger. Hur lyckas man? hur kan jag vara så seg på morgonen?

När jag kom till skolan, TVÅ timmar försent, fick jag reda på att eftersom jag inte varit med på morgonsamlingen hade jag blivit utvald att åka med en annan skola i Gävle eftersom vi hade en plats för lite i våran buss. Så jag fick typ packa ihop alla mina grejor och rektorn fick köra mig till gävle vid ett. JÄVLA STRESS! men nu är vi framme iaf. Det är ju positivt.

Ska sova nu.

ha de gött


Dagen efter

Hatar mitt humör. Jag blir väldigt lätt arg. Sen blir jag ännu arare när personen jag är arg inte fattar det. Men argast blir jag när jag vet att personen i fråga vet att jag är sur men struntar i det.  Jaja, Det är som det är.  Sen börjar jag bli ännu argare på mig själv för jag är så tjurig och långsint. Sen blir jag irriterad för att jag viker ner mig. Sen känner jag den där känslar "Nej, Fan skit samma då. Jag skiter i det. jag bryr mig inte" Fan det är jobbigt att vara sur.

jag sitter på min übergamla dator och hittar bilder typ fyra fem år sen tillbaka. Det är lite häftigt. vilket mongo man var... då också. jag har setat här och funderat påom jag ska våga lägga ut en av dom allra gamlaste.


jag och vickan utanför bion i mora. 22 november 2005
And I did it...

Ha det gött


Visst är det härligt att vara sur.

Hade jag varit ute och gått idag. Hade det varit en sån där dag när regnet börjar ösa ner när man är en halvmil hemmifrån, och precis närman börjar närma sig hemmet och tycker att man ändå varit ganska duktig som inte blivit allt för blöt med tanke på vädret så kommer en fet lastbil och sprutar ner en med vatten från en vattenpöl.  YES!

Men Jag har iaf varit vid rosis idag. var jättekul att träffa henne och gullungarna. Oj, Nu är min pappa här som BTW glömde att hämta upp mig så jag fick ringa och påminna honom. Toppen.

Och för er som undrar varför jag aldrig skriver så är det för att jag inte har nån dator.

Ha de gött


RSS 2.0