Om kärlek vore så enkelt.

Min käre vän som bara sover med en kudde talade nyss om för mig att han hade drömt en lustig dröm om att jag hittat en tjej åt honom. Jag tyckte han skulle berätta men det tyckte inte han. Men eftersom jag har så bra övertalningsförmåga berättade han till slut. Jag klistrar in hela hans historia så jag inte glömmer nånting.

jag träffade dig någonstans, och du sa
"jag har hittat en tjej åt dig ",
jag hade aldrig träffat personen i fråga alltså..

sen kom det nån där..

"men här är hon ju" säger du..
 och det konstiga var ju att hon inte hade några kläder på överkroppen.. ähum

jag frågar
"men varför har du inga kläder på dig?!" och hon svarar "men det är ju för att jag är käär i dig "

Daniel ville också att jag skulle påpeka att tuttar inte var hans bild av kärlek.

Ha det gött


Muppdag.

Idag hade jag min första praktikdag. Det gick jättebra. Och det känns som att det är en toppen salong att vara på.

Jag har mått jättebra hela dagen. Tills nyss när jag börjar fatta vad som håller på att hända. Jag låter ingenting ske av sig själv. jag bara pressar och pressar. Jag vill bara ha bekräftelse för det var hur längesen som helst jag fick.
Jag kanske borde stoppa här och bara skita i det. jag mår ju bara sämre och sämre.  Jag vill ju bara att nån ska  göra de där som ingen annan gör mot en.

moget att skriva detta på bloggen den som annars brukar vara glad och rolig. Lovar det blir skoj i nästa inlägg.

Ha de gött

Längesen... igen

Hej igen :) Nu var det bra jävla längesen igen.
Måste bli bättre.

Idag var jag hos tandläkaren... IGEN! fy fan. Jag talade om för Carina att jag hade tandläkarskräck.
Hon blev genast mycket pedagogisk. "nu tar jag den här lilla hackklappen och jag kommer lägga den på ditt bröst."
"Här har du korsbett, och det är absolut inge farligt. Nej det är verkligen inte farligt. Du behöver inte oroa dig. det betyder bara att den här tanden sitter lite längre ut. Det är inte farligt Lina, Nu ska vi röntka tänderna, det är inge farligt" Sen går hon ut. Varför går hon ut?! nu vet jag varför hon går ut men ändå, säger att det inte är nå farligt sen gömmer hon sig för den jävla strålning som jag med tandläkarskräck ska stå ut med. Inte för jag känner mig så påverkad men endå.

Jag hade inge hål som tur var. Efter tandläkar besöken kom Jonas och hämta mig, vi åkte hem till honom där Daniel var och "skruvade" på sin älskling.

Det var riktigt kul, det var nån grej bakom hjulet som hade "slagit sig" Då tyckte jag att man kunde plåstra om grejen men varken Daniel eller Jonas såg så roade ut. Dom drog ett sånt där empatiflin. Bara för att vara snälla liksom.
Jag hade riktigt trevligt medans grabbrna försökte låta proffsiga och beta runt bland bultaroch doningar.

Skrev mycket idag.

Ha de gött.



Vattnet i göteborg luktar sjö

Befinner mig i Gbg tillsammans med elevrådet. Vet inte riktigt vad vi ska göra här men det visar sig imorgon. Vi är fyra brudar i ett rum. Men vi har ingen dusch att bråka om iaf... Undra om det är bra eller dåligt?
Jag har hört på ryktesväg att vattnet luktar skumt här. Sjö med andra ord. Jag har inte varit i närheten av vattnet än, men jag tror nog det inte är någon fara med det.

Jag älskar Göteborg. Det är sveriges bästa stad. Det är slappt och allt finns här. Så även om vattnet skulle lukta sjö så ligger göteborg mig varmt om hjärtat.

Kul att man hör så fort nån är på toaletten.. det dånar i hela vårat rum när någon går på toa intill. känns ju som lite onödigt vetande att veta att någon sitter på toaletten intill.

Ha de gött


RSS 2.0