Saknat mig?

Guess whos back?

Har ni saknat mig? Jag har verkligen haft kasst med tid. Men jag ska väl försöka göra er till lags och skriva om nå kul.

Jag gruvar mig lite. Det är nämligen sportlov nästa vecka. Visst är sportlovet ett superbra lov. För dom flesta kommer hem till "byn" och vi jobbar och festar. Men det är vasaloppet. Det är vasaloppet som är grejen. Jag ska förklara för er. Dessa turister som inte kan köra bil. på fel sida om refuger dom stannar mitt i rondellen för att kolla kartan. OCH DOM ÄR ÖVERALLT! Dom tycker att parkeringen är dyr för 20 kr när den säkert är så jävla mycket dyrare i stockholm... Sen finns det turister på skidor också. ca 50.000 vaa? Jag såg två av dom här i dagen. Fast jag såg dom inte i vasalopps spåret.. Jag såg dom heller inte på en åker för dom åkt lite vilse... Jag såg dom mitt inne i centrala mora. Med skidor, med stavar... Och... wait for it.... I RONDELLEN(!?!) inte mitt i rondellen utan i själva vägbanan. Dom brydde sig inte om att bilar stannade och tittade på dom. Dom bara stod där och typ "älskling, vet du åt vilket håll vi ska?" Dom hade inte bråttom.

Jag tänker lite så här, Hur hamnar man där? Vart satte dom på sig skidorna, vart  missa dom att det längre inte fanns skidspår under fötterna utan faktiskt en sandad trotoar. Stockholmare kanske? "Vadå, vad är landet liksom? finns det nånstans där det inte finns rondeller överallt vi stannade bilen så fort det kom snö. För där det är snö där är vasaloppet, det är iaf vad sägnerna säger."
" oj, shit vart kommer alla bilar ifrån, trodde folk åkte ren och släde här" Just i de ögonblicket kände jag, vad rolig denna vasalopps vecka kommer bli...

Men ser fram emot att få träffa alla och bara ta dagen som den kommer. Och detta året kanske jag slipper kämpa så mycket för att få till det. För detta året har jag ju jonas, så detta året behöver jag inte övertala Jonas att han är kär i mig. Jag behöver heller inte koka fast afrikansk mat i HELA KÖKET! Grunda på de ni, hur man lyckats bränna fast mat i hela köket. Fast jag ska nog ha "lappleken"Tunering..

Ha det gött

RSS 2.0