Tåget

Sitter på tåget nu . :) Är sjukt trött. Allting känns så jävla bra just nu. Eller Ja, det känns som det kommer bli jävligt bra. :) Jag hoppas verkligen det inte blir mycket folk och att någon ska sitta på min plats för jag har sjukt mycket packning med mig. Och packat upp bumlingen till datorn, Nej jag skulle bli så bitter om någon ska ha min plats. Jag ska hälsa på Älskade. Jag hoppas de blir fint. Sen skulle jag klippa tyskan också., om jag och hon törs:P Haha.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!
Jag åkte med kompisens kille hemifrån hit dit jag ska ta tåget. Det snöade som fan, och han hade inga vinterdäck.. DRYYYYGT. Men han skötte de fint vi fick köra i 40Km/h en bit men bäst att ta de säkra före de osäkra. Äntligen kommer snön. -fast den kom lite plötsligt.

SKriver nog mer nu för jag har ftt tillbaka datorn :D

HAre gött

GLÖMDE DATORN !!

När jag kom hem i fredags för de full fart, vi skulle åka hela gänget hem till my hometown. Vi satt och sjöng för fulla muggart i bilen, som somna tjejerna. halvvägs hem kom jag på; "Jag har glömt datorn i lägenheten!" OCH INTERNET!! OCH JAG SA VARA HEMMA I TVÅ VECKOR!!. Så på kvällarna sitter jag bara och glor på tv. Helgen var jättelugn. MYS!

Två dagar på praktiken, Jag hjälper till och sådär. Idag satte jag mig ner och pluggade lite färgteori. Kanske var lite dumt eftersom jag inte lärt mig Keune, som vi har i skolan. På salongen har dom redken, Helt annat system iaf för mig, Verkligen krångligare, men det kanske släpper. Jaja, Imorgon skulle jag få träna på att göra folieslinger och sådär. Det blir nog bra.

sitter hemma vid mamma nu. Knut är också här, Han tog nyss min stövel och sprang runt hela köket, jag fattar inte hur han pallar han är typ jätteliten, och min stövel är typ två-tre gånger större än honom. Helt knasigt.

Nu har jag bokat dildoparty, Hoppas de blir många som kommer! Skitkul!! Kommer snart välkomst-sms

Hare gött :) 

Elin är här.

Nu har elin anlänt till storstan. Hehe, Så nu har vi käkat tacos och gjort massa onyttiga saker. :P
Imorgon blire hemåt. Nu ska knut få semester. :) Hoppas jag får göra nå kul på  salongen nästa vecka, men jag är nöjd om jag får sopa golv och lära mer lite kanske. Kanske får färga håret på elin på fredag, men det tror jag inte:P

Hare gött

Ledig dag... eller inte!

Jag gick upp tidigt i morse för att äta frukost och sedan krypa ner i sängen igen för att mysa. :) Men precis när jag somnar om dundrar NÅN in i rummet och skrattar åt mig för att jag sover. Det var den sömnen, Jag gick upp och jag åkte iväg för att hjälpa NÅN att hämta ett bord. TUNGT SOM FAN!! jävla monsterbord. Jag är så trött, satte upp några tavlor på mitt nytapetserad rum idag med, blev bra!

Köpte en jävla katt toalett till Knut idag, bortskämda jävla katt. Men han är min prins. :) Jag väntar på Elin nu. hon kommer väl runt halv åtta. blir mys typ. Imorgon vet jag inte nå vad vi ska göra, tappat mitt veckoschema. Vi ska nog fortsätta klippa. Eller kundpass. måste leta reda på't så jag har nån koll.

Hare gött

Komiskt..

Min käre kusin kom in nyss och ville testa om hennes skiva funka som hon hade bränt, Det gjorde den, hon hade en låt som var hur fin som helst så jag kopierade den till min dator, sen gick hon in till sig, så nu sitter vi i varsitt rum och poppar samma låt. Haha:)


Jag vill kramas!


Labil..

Hade ju matteprov idag, jag tror fan det gick bra, svarade på allt, men det känns bra. Skolan var bra idag. Efter skolan drog Jasmine och sandra med mig och fika, det var jätteskönt att prata lite utanför skolan. Eftersom jag är lite deppig just nu så känns de så bra att ni ställer upp för mig! Ni är helt fantastiska! :)

Pratde med brorsan, och han kommer nog ner till helgen, eller jag hoppas de:D Älskar mina bröder då mycket:)
Imorgon kommer elin och hälsar på med, vi ska prata ut ett och annat, sen åker vi hem tsm på fredag. Sen blir jag hemma en hel vecka eftersom jag fått praktik plats hemma, håll på att bli tokig idag när jag gick till salongen som skulle kolla upp om jag fick vara där, och det gick inte, jag gick runt till hur måna salonger som helst men alla hade fullt, så till slut ringde jag till en hemma i hometown och de kirrade sig direkt:) skönt.

Jag känner mig så fruktansvärt labil just nu, jag orkar ingeting, orkar inte ha nå åsikter,lösningar eller nått. Det enda som kommer att ta min tid nu är skolan, jag skiter i mig själv och allt runt omkring de behöver nog lägga sig ett tag. Jag vet inte.. "Jag vet inte" det känns som de kommer vara mitt svar på många frågor framöver(förutom i skolan)

Idag gjorde jag nånting riktigt dumt, nått som jag skäms över för de var så äckligt.. Haha. Men jag lär väl bjuda på mig själv, så här kommer det.
Imorse när jag hade försovit mig redan och var jätte stressad händer de. Jag brukar tömma kattlådan morgon och kväll, men denna morgon tänkte jag göra de så fort jag var klar med allt som hade med mig själv ochm min morgonstress att göra, detta uppskattades inte av Knut. Jag kommer ut från duschen och sitter och smörjer in mig när jag ser att Knut sätter sig på en plastpåse i ett hörn. Jag blir så  chockad, han har aldrig kissat inne så jag trodde inte att han gjorde de. Så jag gick fram till katten och ser att han inte sittersom vanligt - Det ser ut som att han kissar!!! Jag blir så chockad, jag kan inte tro de är sant, han kan inte göra de. Här kommer de,; Mitt i mitt dlåiga morgon humör, mitt i stressen MITT I CHOCKEN, kör jag in handen under röven på katten för att känna efter om han kissar!! Japp, det gjorde jag, jag är så jävla dum i huvudet, det är klart han kissade!! Jag skämms så, det var som om jag fick lov att bekräfta min misstanke på de mest avskyvärda sätt. Nej fy fan. jag slängde i han i kattlådan så han fick kissa klart. han såg lite besvärad ut så det var lika bra att tömma skiten på en gång. Så jag var mså ofixad man nästan bara kan bli i skolan idag, men det gör ingenting.

Självklart tvättade jag händerna hur mycket som helst efteråt!

Harä Gött.


RSS 2.0