Åre och tanken som räknas

Ja, alltså jag var i Åre med elin och två stokcholmare förra veckan. Det finns så sjukt mycket som jag skulle kunna berätta. Men vill inte baktala någon så att säga. En kväll, fick Elin för sig att hon skulle skriva ett litet gulligt kärlekssms till Dominick. Hon skrev nått i stilen med "Förlåt att jag tjatar, men jag saknar och älskar dig sjukt mycket, du står mig så nära och jag längtar efter att träffa dig" -UNGEFÄR nått i den stilen. Hon skickade och efter ett tag fick hon svar...
"Hmm, tjatar vet jag inte. Det var några år sen jag hade sånna känslor för dig, självklart så tänker jag på dig ibland men jag har gått vidare med sofia nu" - UNGEFÄR i den stilen. Det roliga är att Elin fattade inget alls. När hon fick det där sms stod det avsändare hennes ex ex. Hon kastade telefonen till mig och frågade ifall jag fattade nånting. Jag blev lite chockad när jag gick in och kikade i hennes skickade och såg hennes kärleks sms till hennes ex ex. Inte bara över de utan hon hade ju kille och så där. Jag sa till henne att det är klart hon får svar när hon skickar nått sånt där. Men hon satt där i rummet och bara glodde

 - Jag har väl för i helvete inte skickat nått till honom.

Jag drog med henne ut och visade henne. Då visade de sig att hennes ex ex hade precis skickat ett sms till henne innan hon skulle skriva till Dominick och inte märkt att hon klickat pås svara till honom! Jag tror aldrig jag och Elin har skrattat så mycket. BTW, glömde hon att skicka smset till Dominick sen ändå. Men det är ju tanken som räknas.

Nu ska jag gå och krypa ner i sängen.
Ha de gött

STADIGT

Idag såg jag en riktigt rolig sak. Utanför lasarettet. Det var en kille som snubbla till. Alltså han var väldigt fumlig och hade problem med skosnöret tror jag. Nu kommer det roliga, Killer drar på sig en munk jacka som det står på baksidan "Jag står stadigt för barnens skull". Så stadigt stod han.



WHATS THE FUCKING DEAL WITH THE SPAGETTI?!

Spagetti,spagetti ,spagetti. Vi är inte kompisar direkt. När min mamma kokar spagetti och vattnet kokar och själva spegettin ska ner i kastrullen tar hon en näve och bryter den mitt i tur så den får plats i kastrullen. Det ser sp enkelt ut, och jag är säker på att många som läser det gör det säkert lika graciöst som min mamma. MEN INTE JAG. Varje jävla gång jag ska bryta spagettin fint över kastrullen, flyger det spagetti över hela köket, i en hel radie av typ tre meter känns det som. Jag blir så förbannad. Vad gör jag för fel, och var gör ALLA andra rätt? Jag är ju en mästerkock, men spagetti är fan inte min grej.

Ha de gött

RSS 2.0